Giveaway Victron Energy 2024

Salut și bine ai venit la concursul giveaway organizat de CSTECH și Darcom Energy, în parteneriat cu renumitul producător de produse fotovoltaice, Victron Energy!

Suntem încântați să vă oferim șansa de a câștiga echipamente inovatoare și eficiente energetic, care vor transforma modul în care interacționați cu energia în viața de zi cu zi.

Prin participarea la acest concurs, aveți oportunitatea unică de a câștiga produse de înaltă calitate de la Victron Energy, lider în industrie în tehnologie solară. De la invertoare fotovoltaice și încărcătoarele solare inteligente până la sistemele de monitorizare avansate, premiile noastre vă vor ajuta să vă transformați locuința sau afacerea într-un mediu mai eficient energetic și prietenos cu mediul.

CSTECH și Darcom Energy sunt dedicați aducerii tehnologiei solare inovatoare în viața dumneavoastră și contribuirii la un viitor sustenabil. Participați la concurs și aveți șansa de a aduce acasă soluții de ultimă generație care vă vor oferi independență energetică și vor reduce impactul asupra mediului.

Vă dorim mult succes și așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături în călătoria către energie sustenabilă alături de CSTECH, Darcom Energy și Victron Energy!

Urmatorul giveaway
Urmatorul giveaway
Urmatorul giveaway o sa aiba loc in data de: N/A
Ultimul câștigător
Ultimul câștigător
Ultimul câștigător al acestui giveaway a fost: Claudiu Sasu

18 Ianuarie 2024

Lansare concurs giveaway

Am lansat termenii si conditiile pentru a participa la giveaway-ul CSTech

18 Ianuarie 2024

19 ianuarie 2024

Pregătirea materialeleor video

Am inceput pregatirea materialelor video pentru produsele Victron Energy.


Avem pentru voi 4 reguli simple care va oferă o șansă de participare, dar si câteva restricții ce vor face ca acest giveaway sa fie unul reușit.

01

Regula 1

Urmăriți Darcom Energy pe oricare dintre urmatorele rețele sociale:

Instagram: https://www.instagram.com/darcomenergy/
Facebook: https://www.facebook.com/darcomenergy
YouTube: https://www.youtube.com/@darcomenergy
TikTok: https://www.tiktok.com/@darcomenergy
02

Regula 2

Urmăriți Victron Energy pe oricare dintre următoarele rețele sociale:

Instagram: https://www.instagram.com/victron_energy
Facebook: https://www.facebook.com/VictronEnergy.BV
YouTube: https://www.youtube.com/@VictronEnergyBV
TikTok: https://www.tiktok.com/@victron.energy

 

03

Regula 3

Urmăriți CSTech pe oricare dintre următoarele rețele sociale:

Instagram: https://www.instagram.com/cstechromania/
Facebook: https://www.facebook.com/cstechromania
YouTube: https://www.youtube.com/@cstechromania
TikTok: https://www.tiktok.com/@cstechromania

04

Regula 4

In rubrica oricărui material legat de acest giveaway trebuie sa dați tag obligatoriu la minim 3 prieteni.

Procentaj produse rămase pentru giveaway.100%

Desemnarea câștigătorilor:

Castigatorul o sa fie desemnat in mod automat prin tragere la sorți folosind programul dedicat pentru extragerea de giveaway-uri https://simpliers.com ce o sa verifice in timp real pe toate platformele (Instagram, YouTube, Facebook si TikTok) daca au fost îndeplinite conditile de participare si o sa extragă 1 câștigător principal in mod automat si încă 2 catigatori de rezerva, in cazul in care primul este invalidat. Persoanele extrase pe locul 2 si 3 nu sunt desemnate câștigătoare decât daca primul sau al 2-lea câștigător este invalid. Tragerea la sorți o sa fie realizată într-un material video LIVE anunțat cu cel puțin 2 zile înainte si publicat pe una din rețele sociale - YouTube sau TikTok.

CSTech, Darcom Energy sau Victron Energy nu pot interacționa cu modul in care programul alege câștigătorul, acesta fiind un program de tipul random, dar putem anula oricand câștigătorul daca nu au fost respectate restricțiile de participare, restricții ce se vor verifica manual. In cazul in care se va anula un câștigător, automat următorul extras va fi desemnat masticator.

Câștigătorii o sa primească produsul câștigat direct la adresa comunicată ulterior, fie prin curier sau prin livrare personală, fără costuri suplimentare. Produsele se vor expedia numai la adrese din România. Castigatorul nu poate solicita schimbarea premiului si nu poate solicita contravaloarea acestuia in RON, acesta fiind un concurs ce NU implica părți financiare si nici obligații financiare.

Fiecare giveaway are o perioada de participare de 2 săptămâni de la data la care a fost publicat materialul video ce anunță începerea concursului. Durata unui giveaway se poate prelungi fără un anunț prealabil peste data anunțată daca nu sunt înregistrare minim 50 persoane/comentarii/ share-uri sau tag-uri si rămâne activ pana când se înregistrează numărul minim de participanți.

Darcom Energy
Victron Energy
CSTech

Restrictii de participare

Pentru ca dorim sa acordam mai multe șanse de câștig abonaților noștri si persoanelor care doresc sa se alăture ecosistemului Victron avem următoarele restricții de participare si NU pot participa la aceste giveaway-uri următoarele persoane fizice sau juridice si nici conturile asociate lor:

  1. personalul ce lucrează in companii unde se comercializează echipamente Victron Energy
  2. personalul ce lucrează in companii ce instalează si montează echipamente Victron Energy
  3. instalatorii Victron Energy
  4. dealerii si revânzătorii de produse Victron Energy
  5. angajatii CSTech
  6. angajatii Darcom Energy
  7. angajatii Victron Energy